Nov 13, 2016

jag-orkar-inte-hålla-mig-till-julen-person


Först och främst vill jag önska alla pappor en trevlig farsdag, speciellt min kära pappa som jag älskar så mycket. Dagen till ära åkte vi alla tillsammans ut till villan för att dricka lite glögg och mysa. Passade på att söka fram en fin gran att ha på balkongen. Ja, man får skaffa juglan redan i november, för det är en balkong-gran, inte en riktig julgran. Sedan när julen är lite närmare så skaffar jag den riktiga granen. Den här är lite som en smygstart gran som man kan ha om man som jag är en jag-orkar-inte-hålla-mig-till-julen-person. Hittade en fin en som jag förde till kontoret också för att pigga upp mina kollegor. 
Se så fint det blev på balkongen med min härliga gran.
Klädde också över stolarna med härliga röda överdrag som jag sytt i fleecetyg, med fina gråa plädar som man kan hänga över axlarna om man bestämmer sig för att sitta ute på balkongen och dricka en varm kopp kakao. (Oj de ska jag göra asap)

Hämtade också hem en liten jul-tall att ha inomhus i hallen. 
Där har jag nyligen också hängt upp två av de vackraste julstjärnor jag någonsin köpt. Är så nöjd över mitt mysfönster som lyser upp så fint ut mot gatan. 
Fixade med lite kuddar på fönsterbrädet så att man kan sitta där i det lugna juleljuset och titta på hur världen susar förbi utanför fönstret. 

2 comments :

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!