Nov 1, 2012

Sovrum Makeover

Igår så hoppade jag extempore på bussen och åkte iväg till Prisma där jag handlade in färg och sånt. Fick en otrolig inspiration att ändra om heeeela vårt tråkiga och stökiga sovrum till ett ljust och varmt sovrum med mysfaktorn på högsta grad. Jag slet som ett djur hela kvällen, målade, städade, dekorerade och är så nöjd med resultatet! Mikko var överraskad om hur annorlunda och hur fint det blev efter att jag hade ändrat om allting som den lilla virvelvind jag är.

Vad tycks? :)Jag skrapade på vitt mål på de svarta möblerna så att de skulle få en fin och gammal look. Som om de skulle ha blivit slitna efter hundra års användning. Det ger lite karaktär tycker jag. Tycker om gamla saker. 

Sängen fick en ny himmel och fönstret nya gardiner


Inhandlade också en ny häftig pryl, det är en snygg vit bricka med utvikbara ben som passar utmärkt att ha datorn på så att den är på bra höjd när man sitter och bloggar i sängen. Och behändig om man vill överraska sin käraste med morgonmål på sängen.

Nando funderar var han frukost är
Voffsarna och kaninen fick en egen korg. Men ändå sover de nog oftast i sängen.

6 comments :

 1. Wow de gick snabbt!
  / James

  ReplyDelete
  Replies
  1. Får man inspiration så får man :D gissar nog att dehär va ganska rejält "hälsofrämjande" hööhöhööhöö.. :D

   Delete
 2. Mamma måste nog säga att nog e du rama an flickå :) Fint blev det också :) KRAM

  ReplyDelete
 3. Wow, va snyggt det blev! =) Är i inredningsfasen nu när jag håller på att flytta till en ny lägenhet. Försöker komma på ett sätt att "gömma" bort sängen eftersom det är en etta. Hur gjorde du med sänghimmeln? Vad fäste du den i? För det ser ut att bli lite mer privat än tidigare =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag fäste den bara med små krokar :) Ja, det blev faktiskt en stor förändring och mysfaktorn steg med 100%.

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!