Feb 25, 2014

Ekologiskt Galen.

Som de flesta av er säkert vet så tycker jag om att härja omkring i köket och hitta på egna recept. De senaste dagarna har jag spenderat extra mycket tid i köket och njutit av varje sekund. Både idag och igår ångade det och puttrade i varje vrå. 
Tidigare idag hann jag också städa ute på gården. Det var vår i luften så man blev redan sugen på att börja plantera och ha sig, men tror att jag får vänta med det ett tag till.

Idag blev det soppa för hela slanten. Slängde ihop en ljuvligt god soppa. Hittade ekologiska batater, palsternackor och potatis. 
Sedan testade jag också för första gången i mitt liv att laga Grissini's. Hittade dock inga vallmofrön som de egentligen skall sprinklas med, men det blev riktigt gott med sesamfrön (som mamma också var ekologiska, obs obs obs). Haha, ja så en riktigt härlig ekologisk middag blev det idag.


Haha, ni börjar väl snart tro att jag är lite ekologiskt galen. Men ja, jag försöker att köpa ekologiskt så mycket jag kan och hittar. Så dagen innan var det lax som stod på menyn (för att jag hittade ekologiskt HAHA). 
 
Det blev lax med honungsmarinerad ungspotatis. Jag lekte restaurang och skrev upp dagens meny. Gott blev det också, nästan som på restaurang.
 

Förresten, kom jag ihåg att
säga att jag tycker om EKOLOGISKT?

Haha, nä nu skall jag sluta fåna mig och gå ut på en ekologisk promenad med hundarna och sen kanske smutta i mig ett ekologiskt glas vin framför tv:n. 

Over and Out. Ha en fin kväll.

2 comments :

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!