Dec 11, 2013

Ett oändligt tjafsande..

Hej och hallå härifrån!

Vips så var det mitten av veckan än en gång och jag har inte ännu (som planerat) hunnit shoppa några julklappar. Det får bli en shoppingtur inom kort, men det är ingen panik. Brukar vara en hejare på att köpa julklapparna snabbt som blixten eftersom jag under hela årets gång planerar vad jag skall köpa och skriver upp idéerna på en liten hemlig lista som jag har gömt i mina mörkaste vrår.

Jag har inte haft fungerande internet i några dagar nu, men nu så verkar det funka igen. Tydligen så hade dom nån typ av reparation på G så att alla i nejden var utan nät. Detta blev också (som allt annat) till en debatt mellan mej och Mikko. Ni som känner oss vet hurudana vi är, men sådär snabbt förklarat så infinner vi oss ofta i vilda vadslagningar och tjafs om vem som har rätt. PÅ ett kärleksfullt vis förstås,  för vi båda tycker att det är kul att vara envisa. 

Så som ett exempel så tjafsade vi om varför nätet inte fungerade, och sen visade det sig ju att Mikko hade rätt vilket direkt utbröt i ett nytt tjafs... Så då såg det ut såhär:


Till sist kom vi då (eller jag) fram till att det ju förstås JAG som är bäst.Förresten, ifall det är någon som har lust att rädda Edwin från yoghurt burken, så skulle han behöva lite hjälp...6 comments :

  1. Vårt nät (sonera) har också varit uruselt nu i två veckor :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja vi har samma abonnemang. Har funkat skit. Man blir riktigt sur. Typiskt att vår tv också funkar via samma nät, så de e varken tv eller internet. Som om man skulle leva på stenåldern :D

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!