Nov 8, 2013

Nytt i sovrummet.


God morgon allihopa!

Har inte uppdaterat här på länge. Vaknade klockan fyra i morse, vilket är helt galet. Ganska mysigt var det ändå att vara uppe så tidigt när allting ännu är så tyst och stilla. För tidigt var det ändå för att bege sig ut i världen så jag drabbades av världens inspiration och fixade lite i sovrummet medan gubben slaviskt följde med nattens NHL match. 

Den här gången blev det att lägga till lite nya filtar och hänga upp en hylla som jag gjorde och målade för ett tag sen. Den har stått gömd länge nu och det var dags för den att göra sitt. 

Nando var fortfarande för morgontrött för att hjälpa till så han fick agera modell istället. Snart får jag nog lov att väcka honom trots allt, för snart blir det en lång jogging-runda på stranden.

Hoppas att ni alla får en fin dag. 

Förresten, världens härligaste slushie maskin kom till bra användning en tidig morgon som denna då jag lagade goda chinos för att kick-starta dagen lite extra fint. Rekommenderas varmt, chinos är såååååå goda.1 comment :

  1. Stackars Nando tror nog att du spårat ur totalt :) På natten ska man sova tycker han <3 Fint blev det trots allt :) Ha en bra dag du med <3 Kram mamma

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!