Aug 15, 2013

Nu har jag varit i farten med inredningen igen.

Lyckades inte hitta något nytt till omvandlingen på terassen ute i butikerna. Allting som jag ville ha var lite för stort. Till all lycka så råkade jag efter några timmars nördande på datorn hitta den perfekta soffan till terassen. Andras skräp är en annans skatt, det var nämligen en tjej som ville bli av med en gammal järnsäng som jag direkt slog klorna i. Tänkte att det kunde vara mysigt att fixa upp järnsängen och fylla den med en massa härliga kuddar. Vips, så har man en ny soffa till terassen. Nästa vecka händer det. Då skall det gamla ut och det nya hämtas och jag kan börja pynta och laga höstfint på terassen. Kan knappt bärga mig tills jag får börja härja omkring där med olika lyktor, tyger, ljus och krukor. 

Efter allt planerande var jag ju förstås så upphetsad att jag i samma veva fixade lite i köket med nya gardiner och kuddar. Så fixade jag upp ett litet "telefonbord". Perfekt att ha telefonen liggande på när den laddar. Gömmer alla fula sladdar som man annars snubblar i så att telefonerna flyger kors och tvärs i lägenheten. 

Nu skall jag ändå försöka varva ner, laga en god smoothie och titta på lite tv. Ha de bäst vänner, så hörs vi mera i morgon!
                              

2 comments :

  1. Inget kan stoppa dig när du väl kommer igång :) Ska bli spännande att få se soffan ! Kram från mamma <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det brukar vara så joo.. :) Men nu fick jag höra att soffan redan var reserverad till nån annan... CRAP! Jakten fortsätter....

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!