Aug 20, 2013

Any ideas?

Tjolahopp Tjolahejsansaa!Hur har eran tisdag varit? Jag har bara tagit det lugnt och pysslat på här hemma. Nu puttrar en god Kyckling Rogan Josh gryta i ugnen som skall ätas när idol börjar. Magen kurrar, så jag tänkte blogga lite för att vilseleda min mage en stund. 

Igår köpte vi en jättesnygg vit järnsäng som kommer hem till oss nästa vecka. Så jag får sätta omvandlingen av terassen på paus till dess. Väntar med spänning på hur allting kommer att börja se ut. Planerar färgerna på kuddar och annat som jag sen skall inreda med. Tänkte göra ett havstema, om den idén inte hinner ändras tills sängen kommer. Har ni några bra tips på var man kan köpa inredningssaker med "havstema"? Typ rött navyblå och vitt? Lexington har snygga saker.. Open for ideas?


En smoothie om dagen är bra för magen

4 comments :

 1. Havstema låter härligt tycker jag :) En förlängning av sommaren :) Du kan googla under New England teman för ideer.Ha en skön onsdag önskar mamma <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precis :D New England skall jag verkligen investogera. Tycker massor om den stilen <3

   Delete
 2. Du är så himla vacker!! Och de färgerna är superfina. Men tips har jag tyvärr inte, håller dock med om Lexington. Hoppas ni finner något bra.

  ReplyDelete
 3. Tack vännen <3 Ja, det är alltid ett problem när man skall försöka bestämma sig över hur man skall inreda. :)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!