Jun 25, 2013

Recept på godaste drinken och senaste hej hallå!

Sitter här i gungan på villan och njuter av kvällssolen. Har varit väldigt lat med bloggen här på villan, dels för att jag har så dålig internetanslutning och dels för att     jag har haft så mycket annat att göra. Vi har haft kalas för släkt och vänner där vi firade min examen. Tog massvis med fina bilder som jag ska ladda upp så fort vi kommer hem. I morgon blir det dags för en sväng tillbaka till Helsingfors, vi har reserverat ett bord vid en fin restaurang på torsdag och på lördag blir det bröllopsfest! Tänk så mycket kul man fär vara med om! Nu blir det ännu mera kul då jag skall lägga ner cybervärlden, som konstigt nog får plats i min lilla telefon, och istället slänga mig in i skönhetslittetaturens värld. Läser en mysig bok av Danielle Steel. Som vän har jag med mig ett glas rött vin med coca-cola. Det är mumsiga saker det! Om ni inte har smakat på det ännu så föreslår jag att ni gör det NU! Halva glaset cokis och halva rött vin, uppfriskande och hiskuligt gott!  4 comments :

 1. Vad härligt det låter! Nyfiken frågar: Är det julklapsrestaurangen ni ska till? Hoppas det smakar. Ha det så roligt. Ajakaa varovasti!


  Säger två från Krokarna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejsan! Joo det är dit vi ska! Ska bli roligt att få äta fin och god mat :) kramar till er i krokarna! Mikko istuu tällä hetkellä parturin tuolissa ;)

   Delete
 2. Blev han fin? Vi är nu i Kl och det är varmt, fast solen inte skiner. Vi ska nu på kalas hos Arja. Ha det sååååå trevligt i kväll.


  T: Vi två

  ReplyDelete
 3. Sicken fining med krans och allt. Beauty! Du verkar ha det bra du :)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!