May 28, 2013

Lurv

Glad tisdag på er alla lurvläsare! Hoppas att ni har haft lika soligt och fint som vi har haft det här idag. Verkar som om solskenet fortsätter att värma oss ända in på kvällen. Har suttit ute på gården i solen och arbetat på min solbränna, vilket tungt arbete jag har. 

Vad har ni haft för er idag? I kväll skall vi laga någon god mat och ta oss en lång promenad på stranden. Perfekt avslutning på en perfekt dag.
                       

2 comments :

 1. Jaa duu...måste nog säga, att du har ett otroooligt tungt jobb ;D Fast å andra sidan, ifall du har pigmentering som jag (dvs. blir bara röd och inte brun), så då ÄR det verkligen jobbigt :D Själv har jag legat platt på golvet på spikmatta och försökt kurera mitt ryggskott. Med ganska dåligt resultat, för mina två lurvar tror att jag leker och tycker det är jättekul att hoppa och skutta på mattes mage för att till slut krypa ihop och använda matte som liggunderlag. I denna värme blir det ganska svettigt att ha två hundar sovandes på magen :D Lite mat har jag redan gjort och nu tänker jag inte göra så mycket mer idag...som du märker har min dag också varit ganska tung ;P

  Kramar från Ninni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äscdå, rygskott är inga roliga saker. Hoppas att du kryar på dej snart.
   Haha, joo det är inte lätt med två hundar som älskar att sova på en, det har jag problem med varje natt. :) Men dom är ju så underbara att man helt enkelt inte kan be dom gå och sova någon annanstans. Har också försökt jumppa på golvet några gånger, men det är omöjligt med dessa lurvhögar som tror att det är en inbjudan till lek.

   Jättekul att du tittar in här på bloggen, man blir så otroligt glad över kommentarer <3 Kram på dej! <3

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!