Jan 25, 2013

Here we go

Sitter i bussen påväg mot Kaunis Marabella där vackra Ketli skall fixa mina ögonfransar. Så snart är jag fin. Det lönar sig att vara bloggare :)

4 comments :

  1. ååh, du har såna snygga fransar! men hej, jag har en fråga om dem! om man en gång börjar med att använda permanenta lösögonfransar, tar de egna fransarna en massa stryk av det och blir sämre av det och man måste använda lösögonfransar för resten av livet?! :| :O ;) nej, men nöts de en massa? och hur ofta behövs det fylla på och kostar det en halv miljon att göra?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Om man går till ställen som är jättebilliga, just dom här asiatiska platserna så tar fransarna jättemycket stryk, dom typ klipper och drar i fransarna och det är alls inte meningen. Men just om man betalar liiiite mera och inte använder syntetiska material så då gör det faktiskt så att fransarna börjar växa mycket mera! Det fungerar lite som vård för fransarna när det görs på rätt vis. :) Så mina fransar har vuxit helt megamycket då jag har gått vid Kaunis Marabella. Använde tidigare billigare platser och hade typ inga fransar kvar :/

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!