Jan 24, 2013

Alldeles chockad!!

Igår när jag skulle till Ikea så tog jag bussen eftersom jag inte fick lurat med min sambo. Lyckades ju som vanligt tappa bort mig igen eftersom jag hoppade av bussen för sent... När jag spatserat omkring en stund så hittade jag ett härligt lopptorg som jag inte skulle ha upptäckt om jag inte skulle vara så navigerings-störd som jag är. Så lite tur i oturen hade jag. 
Dom sålde massvis med billiga scrapbook tillbehör!!!


Anyway så var det bästa lopptorget jag någonsin varit på. Lanttila heter stället och ligger helt bredvid Ikea. Fyndade massor med billiga saker!! Dom sålde allt mellan himmel och jord, både gamla och nya saker superbilligt. 

Köpte det här jättefina växthuset i trä för bara 6 euro

Och den här underbara oanvända ljuslyktan för 2 euro

Den här annars svindyra oanvända jackan
från Morgan de toi
för bara chocking 10 euro

Oanvänd Guess tröja
15 euro

Är fortfarande helt chockad över att människor säljer bort såhär fina och dyrbara saker så billigt?.. Helt sjukt, men bra för mej :D
15 comments :

 1. Åååh ååååh ...älskar loppisar!
  Å finfint vare!
  Kram på dig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loppisar är kul speciellt när man hit the goldmine så att säga :D

   Kram på dej också fina du :)

   Delete
 2. Åh vad kul. Scrapbooking! :) Och jag blir bara lite avundsjuk på dig. Vill ha ett Ikea nära. Närmsta är nästan 5 timmar bort. Woooooop!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är superkul :D och kul att dom sålde så billigt :D ojj, du måste köra långt för att få äta hot dogs :D

   Delete
 3. Bara att gratulera! Det är riktigt kul att gå på loppis. Jackan var jättesnygg!

  Ha en fortsatt superbra dag!
  Kram Malin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar och bockar :D känner mej som en riktig guldfinnare :D

   Kram <3

   Delete
 4. Vilken tur att du tappade bort dej! Jag måste ju absolut gå och rota i deras scrapbook hylla!! Tack för tipset! Var det i Vanda eller Esbo Ikea du var?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha precis! Tur i oturen. Tänkte på dej när jag stod där vid den enorma scrapbook hyllan, "här skulle nog Camilla vilja vara" :D Så jag tog en bild bara för din skull :D Det var helt bredvid Vanda ikea :D

   Delete
  2. Det är föresten helt ok att du bara svarar på meddelanden på din blogg :) Jag har kommit på ett system för mej nu :) Så det behövs inte skrivas svar skilt på min blogg. Men tack för omtanken! :)

   Delete
  3. Va e de för system? jag vill också lära mig de? har själv svårt att hålla koll på allas svar på andra bloggar?

   Delete
  4. Jag har gjort en folder uppe på bokmärksfältet och dit lägger jag alla inlägg jag kommenterat på, så kollar jag foldern alltid emellanåt. Sen raderar jag inlägget när jag fått svar :) Inte fullproof, men bästa jag kan komma på..

   Delete
  5. Vilken suverän idé :D det ska jag också testa! :D Va smart du e :D

   Delete
  6. Det var ju bara så hopplöst att hålla reda på vad man kommenterat på, så jag tycker det här funkar bra, iaf tills man kommer på något bättre, skulle ju vara bra om man kunde få ett meddelande om att nu har din kommentar svarats på... Men allt ska väl inte vara så lätt :)

   Delete
 5. Svar: Det är fruktansvärt! Jag hatar att känna mig helt hjälplös. Men jag var ensam hemma och moppade golv med radion igång när reportern bestämmer sig för att "rapportera" att min man blivit arresterad... han glömde dock tillägga en liten detalj. Att det hände 2009 och inte igår. Helt oviktigt ju... hrm.

  Jag gillar fiskpinnar. Och man kan inte vara hälsosam varje dag. Jag stod i affären och funderade på om det var okej att äta tårta till middag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ojdå, vilket tur att allting var i sin ordning :D Men ja, det är hemskt att bli orolig.. :(

   Tårta till middag härligt!! Eller till frukost som Pippi Långstrump :D

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!