Oct 16, 2012

Tjuvstart på Halloween

Pratade med mamma idag och hon berättade om hur hon sett ett gott recept på tv som innehöll kyckling och pumpa. Hon kom dock inte ihåg de andra ingredienserna, så jag bestämde mig för att testa smälla ihop ett eget recept på pumpa och med detsamma tjuvstarta lite med Halloween dekorationen.



Pumpan gröpte jag ur så mycket som jag orkade och sedan lagade jag fruktköttet i en form, sedan lite broccoli och chilipulver, salt och olivolja. Ovanpå bädden placerade jag kycklingfiléer, rosépeppar, röd paprika, vitlök, en skvätt grädde och lite olivolja igen.  Sedan var det bara att lägga in allting i ugnen. Den ligger där som bäst, så kan inte ännu säga ifall det blev gott eller ej. Återkommer med den saken.


Själva pumpan gjorde jag till en liten söt lykta som jag nu skall lägga ut på terassen. Den blev så mysig att jag vill laga flera. Kanske väntar med den saken tills det är lite närmare Halloween. Får se hur länge denhär pumpan håller? Kanske den klarar sig ända fram till Halloween? Någon som har erfarenheter på detta område? Detta är nämligen min första pumplykta.Visst är den underbar?!



2 comments :

  1. Vilken fin lykta tycker din mamma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack ska du ha :D är själv också nöjd. Den är riktigt mysig :)

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!