Oct 24, 2012

Amatör eller proffs?

 Idag har jag varit vid Kaunis Marabella i gräsviken för att fixa mina ögonfransar! Blev så himla nöjd! Har tidigare varit hos kinesiska företag för att fixa fransarna eftersom det är lite billigare. Men nu märkte jag hur stor skillnaden är på kvaliteten och upplevelsen vid de professionella företagen. Vid tidigare ställen har det alltid gjort ont, och fransarna har inte hållit. De har sett stela och livlösa ut och mina egna fransar har fått ta otroligt mycket stryk. Man berättade för mig idag att mina fransar var i dåligt skick efter dåliga förlängningar och de hade gått av på flera ställen. Nu fick jag förlängningar som verkligen är lyxiga, olika längder på fransarna som formar mina ögon vackert, ger en fin effekt och på samma gång behandlar mina brutna fransar. Vi kommer nu att fixa dem med 3 veckors mellanrum och vårda dem. Ni skall få se hur de ändras mot det bättre hela tiden.

Hos Kaunis Marabella fick jag uppleva hur det skall gå till påriktigt. Det var som att vara på spa! En skön behandling för ögonen. Fick ha på gelpads som var kalla och sköna och på samma gång vårdande, inte som vid kinesiska platserna där de använder sig av målartejp..

Blev så nöjd med resultatet att det blev ett riktigt kramkalas. Är nästan sur på mig själv för att jag inte har fattat hur dåliga de billigare varianterna av ögonfransförlängningarna egentligen är, och det är ju inte sist och slutligen så stor skillnad mellan amatörernas pris och de professionellas. Det lönar sig absolut i längden! Trust me. Jag har lärt mig av mina misstag. Rekommenderar varmt platsen och personalen är dessutom så underbart trevliga!

Häng med här i bloggen, för på måndag så kommer jag i samarbete med Kaunis Marabella att publicera en superrabatt, så den skall ni absolut inte missa! Men mera om det på måndag. Nu till bilderna:

Before

 AfterMe love.

6 comments :

 1. Replies
  1. Tack, joo jag är supernöjd! Såååå mycket bättre än de andra ställena jag har varit på. Rekommenderar varmt.

   Delete
 2. Todella ihanat! /Mari

  ReplyDelete
 3. Vad är det för material på fransarna? Är de syntetiska?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är mink. Så mycket bättre än de syntetiska. Lätta och känns härliga :)

   Delete
 4. Väldigt vackra fransar!

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!