Jul 28, 2012

Sitter som bäst i bilen påväg mot släktträffen. Vi var uppe med tuppen, vädret var redan då underbart. Det kommer att bli en vacker dag. Njut sötnosar!


3 comments :

 1. Tack för bilderna! Och tack för sällskapet också. Vi tyckte att släktträffen var lyckad. Vi hade roligt här i Kl med. Kajs familj var här och när de hade åkt så kom kusinen Merja med sin man. Det var jätteroligt det med. Idag ska vi åka till Somero för att dansa. Kul!!! Det är kvinnorna som bjuder upp, då har jag också en chans. Vi önskar er en trygg biltur igen. Hälsa alla! Jag tackar så mycket för presenten också!!!

  Säger Kl-tanten

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tycker också att släktträffen var riktigt lyckad, tur med vädret hade vi ju också! Vad glad jag blir över att du gillade presenten. Hoppas att ni får det kul på dansen, skulle vara kul att ta fram dans-skorna och shejka benen en stund! Vi kör ner till Kokkola på lördag efter Mikkos spel. Sköt om er och dansa för min del också! Kram.

   Delete
 2. Vi skulle åka kl 20.00. Fem minuter innan tittade Pera en gång till på dansannonsen. Det var inte igår utan i dag! Vi var då på Päiväkumpu och lyssnade på karaoke. Nu är vi staden.

  Ha det så bra och kör inte fort! Krama hundarna!

  Säger tanten från krokarna

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!