Feb 20, 2012

En sak bortstruken från min bucket list

Jag har alltid funderat över hur äkta amerikansk mac&cheese smakar. Så här för några dagar sedan köpte vi det när vi var och handlade. Var över extatisk och trodde mig snart få uppleva en kulinarisk njutning. Det ser ju så himla gott ut när dom smaskar i sig den gula röran i alla amerikanska filmen. Ända sedan liten då jag såg Kevin i Home Alone 1 äta sin mac&cheese christmasdinner just innan bovarna kom så har jag velat smaka på härligheten!

Kevin McCallister: "Bless this highly nutritious microwavable macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale. Amen. "
Men till min besvikelse så var det inte nära på så gott som jag hade trott. Det var bara en äcklig gegga som rent ut sagt smakade av tillsatsämnen. Pulvring och äcklig.

Innan upplevelsen när hoppet ännu var högt

Det ser ju så himla gott ut??!!


Så i fortsättningen får jag nöja mig med att bara se det på tv. Det räcker mer än väl för mig.


Det var en sak som jag nu kan stryka av min Bucket list.

4 comments :

 1. jag har konstaterat att hela amerika hyllan som de nuförtiden har i butikerna ser konstgjord ut.... färgämnen och tillsatsämnen som du sa. Amerikanska godis är inte heller någon succé. Ända som ja erkänner mig köpa från den hyllan är minimarshmellows som man lägger i varm kakao! :)
  -bang

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precis! Och hyllan ser ju så himla lockande ut med alla yummyga produkter :) Men som sagt, mac&cheese var en flopp. Kanske det skulle vara godare om man sku laga det med riktig cheddar ost och makaroner? :D

   Delete
  2. absolut! Gör en egen carbonara med bacon och ost! deffinitivt godare och hälsosammare än en massa tillsatsämnen!

   Delete
  3. Det låter ju hur gott som helst! Oj, nu blev jag igen på humör att äta mac&cheese. Det får bli en ny version mac&bac&cheese :D

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!