Dec 26, 2011

Julen var här

Hoppas alla ni läsare har haft en underbar jul, den är ju inte helt över ännu heller. Nu får man njuta av mellandagarna och kanske till och med inspektera julrean. Vi har haft en fartfylld jul med huset fullt av älsklingar. Vi har ätit god mat och lekt så gott som varje dag. Det har varit kul att ha en minsting med i gänget, det ger lite fart på tillvaron och man får upp leva julen från ett barns perspektiv igen. Härligt! Som sagt tidigare så säger ju biler mer än tusen ord, så här får ni se hur våran jul har varit:5 comments :

 1. Hejsan från oss, som nyss har fått elektricitet, efter många timmars avbrått. Ni verkar ha haft en rolig och livlig jul. Jultomten var ganska mager... hih, hii! Du är ju alltid snäll, Vanessa.Varma gratulationer skickar vi från Karislojo tille dig, Vanessa, vår favorittjej! Vi vet ännu inte, om vi ska hem i kväll eller inte, vattnet rinner inte ännu... ha det så bra och hälsa alla.

  Två från stormområdet.

  ReplyDelete
 2. Va skönt att höra att ni har fått tillbaka elen :D Vi var just på villan så att hundarna fick springa lite. Det stormade nåt otroligt och båthuset hade gått sönder. Nu äter vi och ser på tv. Kramar från oss alla och tack för gratulationerna :)

  ReplyDelete
 3. Tack för de fina bilderna! Var roligt att se hela familjen er. Vilken vacker bild på Tam-tam du tagit. Hälsa och krama henne från mig. Hälsa alla andra också :)
  Klara

  ReplyDelete
 4. Det var en kul jul i år :D Jag skall krama Tam-Tam från dej när jag far dit :) Krama du alla dina troll där hemma också <3 Hoppas att ni har haft en kul jul! Kram!

  ReplyDelete
 5. Ompas teillä ollut laiha joulupukki :D Menikö täydestä?
  -Emma

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!