Aug 20, 2011

Glassbilen

Pappa,Tommen och Marina kom hit igår kväll. Idag har det varit full rulle här i Patis, vi varit ute och lekt mycket i det fina vädret. Hundarna har också fått vara med på en lång lenkki där vi tittade på grävmaskiner.
Senare på eftermiddagen gick vi ut för att vänta på glassbilen som visade sig vara väldigt sen i sitt schema, vi väntade på glassbilen i över en timme. Det blev lite otåligt mot slutet men sen när vi hörde den bekanta glassbilssången var alla lyckliga. (tididididi tididididi tidi tidi tidiiii) Vi fick alla varsin båtglass med kinuski. Bumbi var gladast av oss , han njöt av den goda gräddglassen till hundra procent.4 comments :

 1. Vilken fiiiiiin film! Du har talanger du, Vanessa!

  Medan ni väntade på glassabilen, var vi och tittade på Helsinki city maraton i tre och en halv timme. Solen sken och hon som vi heja på vann kvinnornas lopp. Hon är vår gamla rektors dotter. Vi hade kul. Stackars Mikko har fått "puujalka". Hinner du hem till Helsinki på måndag, vi ska ju till Lisa Ekdahls konsert.

  Ha det så bra och hälsa alla, puss till pojkarna.

  Vi från Rikroken

  ReplyDelete
 2. Haha, nå de va nog bara en film som var ganska hastigt slängt ihop. :) Tur att glassbilen kom, annars skulle det nog ha varit en besvikelse när vi nu ändå hade väntat så länge.

  Joo, vi kommer nog hem på måndagen. Vilken tid börjar konserten? Så att jag vet vilken tid vi skall starta så att jag säger hinner.

  ReplyDelete
 3. Den börjar kl 19.00. Pera ska skjutsa oss. Om vi ska hinna ta lite "kuohari" så vi får väl åka kl 18.00 eller vad säger du? Konserten är på tältet, så klä på dig så, du inte fryser.

  Hälsa alla och skicka ett sms när Mikko är hos er och när dina föräldrar är framme i Kokkola. Jag är alltid orolig när kära människor är och kör, det är så mycket galningar nu förtiden bland trafiken.

  Säger tanten som har haft två olika kafferep hos oss idag.

  ReplyDelete
 4. Okej, det passar utmärkt. Då ses vi klockan 18. Gonatt och sov gott. Hälsa Pera :D

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!