Jul 11, 2011

Ordinary day.

Idag har jag städat i köket och tvättat kläder. Försöker laga det så fint som möjligt tills vi åker till villan på torsdag, då är det sedan mycket skönare om man kommer hem till en städad lägenhet istället för en soptipp.
Det skall bli så skönt att få semestra på villan i två veckor.  Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker. Mikkos föräldrar kommer också med och skall stanna över veckoslutet. Det skall bli kul med en "släktträff". Sist hade vi det också jätte trevligt. Men jag tror ändå att det är hundarna som längtar mest efter att få åka till villan. De har det så himla varmt här i stan. Inte säkert så kul med en tjock fluffig päls i denna hetta. Idag hade jag hoppats på regn, men det kom endast ett par droppar. Så vi får stå ut med den torra och dammiga luften ett tag till.

2 comments :

  1. :D Siktar lite in på att fara till Kla på söndagskvällen. Har ledigt i 2dagar. Skulle vara jätteroligt om vi skulle hinna träffas på måndan eller tisdan! Kram.

    ReplyDelete
  2. Ojj va kul!! Joo de sku va jättekul att träffas. Vi åker dit på torsdag! :D Skulle ni vilja komma till villan och hälsa på? <3 Kankse miche vill simma och bada bastu? Om det är soligt så är det jätteskönt att solbada där :D

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!