Apr 5, 2011

Skönhetsproblem

Jag har haft problem med mina gelnaglar.. har varit tvungen att laga nya så gott som varje dag eftersom dom bara faller lös.. Just fick jag spader och slet lös alla mina naglar så att blodet sprutade och målade de skrynkliga bitar till naglar som fanns kvar svart. Detta gjorde jag i protest.. Jag kanske inte skulle ha fått detta utbrott, men lite innan så var jag så ivrig med att färga håret med min nya färg som jag köpt. Den innehöll inte  ammoniak eller parabener.. Men när jag väl kom igång och började blanda färgen sjönk min iver steg för steg... När jag tittade mig i spegeln med den grönbruna geggan i håret ( den som lovat ge mig en fin blond nyans i håret ) så konstaterade jag att bottnet var nått..

Så nu sitter jag här med grått hår och svarta naglar och ser ut som en arg goth tonåring.  * aaaarrrggghhhh *


Denhär färgen påstod paketet att mitt hår skulle bli...
What do you can.

3 comments :

 1. Haha! Men Vanessa! Grått klär dig nog :)

  ReplyDelete
 2. stackars dig! <3 ja minns å en gång då ja sku fösök färga håre me en färg som int va lika stark som den vanliga ja använder. så blev de BLÅTT!! å ja måsta fa ti jobbet me mitt blåa hår. men de for bort sen på kvällen då ja färga me den vanliga starka färgen.

  ReplyDelete
 3. Oj, oj, oj... uskon, että olet silti nätti. Kynnet, jotka pitää noin usein laittaa, vaikuttavat hankalilta tämmösen korvaan, jolla on jo kynsinauhojenkin kanssa hommia. Hiusvärit nyt eivät pidä oikeastaan koskaan paikkaansa, vaan sävy muokkautuu sen mukaan, minkä värisiin hiuksiin sen laittaa.

  ... näin pohtii harmaamustahiuksinen rva Riihenkulmasta.

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!