Apr 6, 2011

Crazy Creativity

Idag fick jag sluta praktiken lite tidigare. Kreativiteten överfall mig och jag bestämde mig för att grundstäda hallen och fixa om lite. Jag målade dessutom vårt svarta hall-bord, en svart kruka och skoställningen vit. Köpte dessutom ett nytt nyckelskåp så att man inte alltid är tvungen att ha nyckeljakt när man skall någonstans. 

Hann dessutom duka ett fint kaffebord med munkar och köttpiroger tills Mikko kom hem. <3 Han blev glad över den lilla men meningsfulla överraskning. 


Eftermiddagsmys med levande ljus.
Det nya nyckelskåpet


Köpte också ett nytt make-up stick och ett nytt halsband till Nando eftersom nån (gissar att Edwin är den skyldige) hade bitit sönder det gamla. Kanske han också tyckte att Nando behövde ett nytt och fräscht halsband och bestämde sig för att sabotera det.

Vi kom nyss hem från hundparken. Slaskiga och äckliga hundar har vi här hemma nu.. Usch. 
Vi var en sväng förbi posten och jag hade fått smycken och sen min efterlängtade Jumpsuit som jag berättade om i ett tidigare inlägg. Har inte provat den ännu, men det skall jag göra snart. :)

Rena hundar innan hundparken
6 comments :

 1. Herregud, vad du är duktig!!!!!


  ... hoppas jag blir smittad av samma ivrighet

  ReplyDelete
 2. hahaha :D nog tycker jag att du är aktiv du också.

  ReplyDelete
 3. du din förbannade skitstövel... !
  T. Mikko

  ReplyDelete
 4. Du går ju på högvarv :) Skicka lite energi hit åt mig med! Kram från Mamma och krama den förbannade skitstöveln också :))))

  ReplyDelete
 5. Vad fint det blev. Skicka mig också lite energi, tack! :D

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!