Mar 2, 2011

En Onsdag

Imorse vaknade jag halvdöd när väckarklockan skrek ungefär en halv åtta tiden och tänkte "död åt den som uppfann väckarklockan". Men så fort som jag hade fått en skvätt kaffe i mig så kände jag mig levande igen. Så småningom traskade jag iväg mot skolan. Jag visste att ett inbördeskrig väntade mig i klassen. Det brukar gå ganska vilt till när praktikplatserna skall delas ut. Som vanligt så fanns det lite att välja mellan och jag tyckte att det var ytterst onödigt att läraren hade oss att spekulera kring hurudant fält vi ville gå på. Det är väl onödigt när man ändå sen tvingas ta den plats man råkar få. Jag hade tur denna gång och fick en plats på en psykiatrisk poliklinik i Åggelby som sån tur är ligger inom Helsingforsregionen. Synd bara att det är ett stenfinskt ställe. Får bara hoppas på att dom inte är svenskhatare.
Sen så hade jag tre timmar tid att gymma lite (nog för att jag satt en timme i bastu, men ändå). Efter träningspasset hade jag möte med läraren angående min komplettering. Igen rätt så mycket att fixa.. Jag lånade lite böcker och sen kom jag hem till två glada hundar som hade haft en lång ensam dag. Jag kunde inte annat än direkt lägga på kopplet och fara iväg mot hundparken. Föret var uruselt och mina före detta vita hundar var numera svarta. Vi åkte spåra för att undvika den värsta smutsen (vilket var helt onödigt eftersom dom redan var alldeles nersmutsade). Edwins första spårvagnsresa var en skräckupplevelse och har skällde åt allt som rörde sig.. Jätte pinsamt.
Efter hundparken var det pakko att duscha mina svartepettrar, vi hade ett nytt jordgubbsdoftande Shrek shampoo som Mikko hade köpt. Mmmmm..Idag var det härligt väder. Solen sken. Det fanns vår i luften. Det vet man också när småpoikarna kommer med sina matsäckar för att skeita utanför vår skola. Hääääärlit.

2 comments :

  1. Låter intressant med psykiatrisk klinik och vad aktiv du är som har börjat gymma :)
    Här har vi också äntligen fått solsken.
    Härligt. Kram <3

    ReplyDelete
  2. Joo de kan nog bli rätt intressant. Här e de oxå härlit soligt! Kram gulle

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!