Apr 10, 2014

Jag är en morsgris

Ifall man med morsgris menar någon som är bästis med sin mamma så är jag en stor morsgris. Älskar att vara med mamma, och vi har haft så kul tillsammans de senaste dagarna när hon har varit här hos oss på besök. Tror inte att jag nångång gått så mycket på stan som då. Vi var överallt och i alla butiker! Massor med god mat åt vi också. Vi testade på Burger Kingen, som är ny här i Hfors, för första gången. Jag var inte riktigt såld eftersom jag allting har haft något emot den rökta smaken. 

Igår åt vi Helsingfors godaste laxssoppa på Café Esplanad. Det har blivit lite av en tradition att äta laxxsoppa där när mamma är på besök. 

Mamma åkte hem igår kväll efter en lång dag av shopping och skratt. Härligt att ha fått ha mamma här. Saknar henne redan.

Idag är en spännande dag. Skall för första gången någonsin ta en spray-tan! Hahah. Jag och min kompis Jukka skall bli bruna. Får se om det blir brunt eller om man kommer hem som en liten orange, fläckig morot. 


2 comments :

  1. Låter som en toppendag. Mammor rulerar :). Åh! spray-tan. Se att du inte har dina finaste vita lakan i sängen, ja eller sov inte alls! ;) Ha de fint

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa jo kanske man borde vara uppe hela natten ;)

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!