Feb 12, 2014

Få lyxiga ögonfransar, billigt och snabbt!

Som en del av er kanske har märkt så har jag länge haft ögonfrans förlängningar, men nu så har jag bestämt mig att ha en längre paus. Här kommer då mitt dilemma fram, för jag vill ju ändå ha fina långa härliga fransar ibland när man vill känna sig extra fin. Har flera gånger tidigare testat billiga ögonfransar som man kan köpa typ på HM, men har tyckt att dom ser stela ut och sådär allmänt plastiga.

Nu så har jag hittat mina favoriter som jag tänkte dela med mej med alla ögonfrans-fantaster. Det är hur lätt och snabbt som helst att limma fast dem på morgonen innan man springer ut på nåt ärende där man vill vara upp piffad.Bäst i test enligt mig är nu MACs ögonfransar, helt klart bäst och är gjort i ett material som känns precis som riktiga fransar. Dom kostar ungefär något på 14e per par, men det fina är ju att man kan använda dom flera gånger på nytt så länge som man sköter om dem. Undvik att de kommer i kontakt med vatten och somna inte med dom på så håller dom hur länge som helst.

Dessa två är för tillfället mina favoriter, men det finns ju massvis med andra härliga varianter.


Och så när man skall ha fina ögonfransar så är ju också ett riktigt bra lim väldigt viktigt. 

Vääääärldens bästa lim är Duo Adhesive som kostar 11e på Stockmann är helt klart bäst. Det hållet i två år utan att torka i tuben fastän man inte använder det. Så är det en ganska stor tub också jämfört med de pyttesmå limmen som ofta hittas i ögonfransförpackningar.


KOM IHÅG!

- Sminka först och lägg ögonfransarna sen.
- låt limmet ligga och torka minst 15 sec på fransen innan du lägger den på locket, annars blir det kladdigt.

Lycka till! Ni kommer nog att bli nöjda!
3 comments :

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!