Sep 8, 2013

Utomhus loppis

Idag var det perfekt väder för att delta i en utomhusloppis. Fick sålt en del saker som jag ville bli av med och hade på samma gång en rolig dag ute i det underbara vädret. Träffade på flera intressanta och trevliga människor. Mina vänner kom dessutom förbi för att hälsa på mig. Det här gör jag gärna igen bara vädret tillåter. 

Hur har ni spenderat en underbar söndag som denna?
Här sitter jag i en hög av bråte och njuter
                         

4 comments :

 1. Du såg ut att ha haft en underbar dag...jag hoppas att du fick sälja massor. Själv spenderade jag min söndag på jobbet, inomhus!!!! Men träffade en massa glada kunder som njöt av det fina vädret. Inget ont som inte har något gott med sig som det heter.
  Ha en trevlig dag!
  // Britta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det var en härlig dag :D fick sålt en dal, men blev kanske inte av med så mycket som jag ville :) Men roligt var det i alla fall att få sitta ute i det härliga vädret och träffa på en massa trevliga människor :) Verkar som du också har haft en fin dag fastän den spenderades inomhus. Kul att du kikade in här :) Ha det fint!

   Delete
 2. Stora Helsingfors? Haha.. Stockholm är lite större :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det är det säkert. Men ifall man kommer från en liten stad som Karleby, så verkar Helsingfors ändå ganska stort. :)

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!