Sep 20, 2013

Komikern som förstör all sorg.

Som jag berättade igår så tittade jag och min sambo på The Notebook och jag hade stora förväntningar på att också han (liksom jag alltid gör) skulle brista ut i tårar i slutet av filmen. När filmen började närma sig sitt slut så sneglade jag, som redan var halvägs till att bli kallad niagarafallet, över på honom. Lite känslosammare blick kunde identifieras i hans ögon, men just som jag skulle ha slagit huvudet i pant på att han skulle börja fälla några tårar så hörs det ett litet pysande ljud underifrån bordet. Ja, det var ju förstås Nando som hade bestämt sig för att förstöra det efterlängtade känslosamma ögonblicket med en mördarmök som höll på att ta livet av allting med ett luktsinne. 
Den fruktansvärda stanken omringade oss medan Nando tittade på oss underifrån bordet med sina oskyldiga stora runda ögon. Vi kunde ju förstås inte annat än att skratta så vi nästan kissade ner oss åt den komiska situationen. Så mycket för den känslosamma upplevelsen. 

Vi får testa min teori om att min sambo KAN gråta åt en sorglig film en annan gång, kanske nångång när Nando inte är i samma rum, eller har ätit någonting som luktar som om det skulle kunna ta kål på hela universum.

En perfekt avslutning för detta blogg inlägg är ju förstås denna video :


7 comments :

 1. Jag kunde inte se videon...men Nando är ju bara för härlig.:)Ni får ta PS I love you nästa gång ni testar gråtkanalerna :) Kram från mamma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tror att jag har visat dej video nångång tidigare :D det är med damen i svt som pruttar i direktsändning! Nandos peronlighet går inte att beskriva, man måste uppleva den för att förstå ;) eller hur?

   Delete
 2. Hahahaha!! Klart man ska förstöra ett gråtmoment va? HOW RUDE. jag hoppas du planerar revanch! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jodå, jag smider mina evil plans som bäst ;) hahaa :D

   Delete
 3. hahahaha :D Bästa på länge!

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!