May 7, 2013

Varför försöka lura människor?

Tjolahopp på er!

Jag fungerar ju som sagt som en buzzador, och mitt senaste uppdrag har varit att testa Hälsans Köks produkter. Det är fryst vegetarisk snabbmat som går snabbt och lätt att laga. Jag är själv ingen snabbmatsfantast, tycker mera om att laga allting själv. Men ibland har man ju helt enkelt varken tid eller ork. 

Jag är heller inte vegetarian, men måste medge att dessa nuggets smakade precis som riktiga nuggets med kycklig fastän de innehåller NOLL kyckling. Hih, ganska freaky.Det enda som jag blev lite fundersam över är att varför produkten heter HÄLSANS kök.. Den innehåller ju en massa tillsatsämen och annat skit som verkligen inte är hälsosamt. Blir lite stressad på när man försöker lura konsumeraren att tro att det är hälsosamt när det egentligen är raka motsatsen. Trots allt så är detta säkert ändå en mycket "hälsosammare" färdigmatsvariant än vanliga nuggets. 

Så ja, det här är nog ingen produkt som jag vill rekommendera om man vill äta hälsosamt, men för tillfällen då man "måste" äta färdigmat så kan detta vara ett bättre alternativ.1 comment :

  1. Hej! Tack för tipsen! Köper inte ofta såna men...
    Jag lärde mig turkiska bara att lyssna när jag levde 10 år tillsammans med en turkisk man. Jag lärde mig att prata flytande! Vi skilde 2005!
    Önskar dig en skön onsdag!
    Kram Sirpa♥

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!