May 26, 2013

Nytt i köket, Before and After.

I morse konstaterade jag att vårt kök såg alldeles fruktansvärt ut och att det behövde sig en ordentlig städomgång. Jag tog tjuren vid hornen och gummihandskarna på händerna och började städa.  

Har ni också upplevt ivern till att börja ändra om i hemmet i samband med städandet? Jag uppslukas varenda gång av en stor passion för att börja fixa och byta ordning när allting blir fint och rent. Så denna gång var det då köket som låg i fara. Det blev bort med det gröna och allt smått krims krams som alltid samlas på ställen där man inte vill ha dem. Voilá, nytt, rent och vitt blev det. 

Den där lampan höll jag på att pilla med i miljontals frustrerande stunder och tusentals små svärord som slank ut med jämna mellanrum.. Till slut var jag ändå ganska nöjd. Mysfaktorn i köket höjdes med flera nivåer och nu skall jag direkt börja smutsa ner och härja igen, för nu blir det nämligen köttfärs ala PrinsessaVanessa. Så jag får önska er alla en fortsatt fin söndagskväll! 

P.S. Har nån av er redan hunnit testa brännässle receptet som jag tipsade om i det föregående inlägget?


   

2 comments :

  1. Fint blev det :) Receptet i senaste inlägg har inte tarvat till något experiment....men fick i alla fall inspiration till att koka en god nässelsoppa :D Ha de gött hälsar Ninni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va kul om jag lyckades inspirera dig till något :D jag har aldrig gjort egen nässelsoppa! Det skulle jag vilja lära mej :D Kram på dej Ninni <3

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!