Apr 8, 2013

Nu har jag allt varit i farten!


Jag susar förbi datorn en sväng mitt i all turbulens. Har haft ett fullspäckat schema detta veckoslut så har inte haft en enda sekund till att sätta mig ner fram för dator och prata med er.


I fredags var jag på stan och shoppade med Sonja. Vi unnade oss en härlig lunch på Vapiano, och hädanefter kan jag med gott samvete rekommendera denna magnifika restaurang. Det var så god mat där att man inte kunde sluta äta! Helt sjukt gott. Annars har jag jobbat, jobbat och jobbat så att fötterna värker efter en massa springande hit och dit i långa korridorer. Borde faktiskt köpa bättre arbetsskor, cause my feet are killing me. Har hört att Crocs är det bästa alternativet.. Har någon av er testat Crocs? Är det yey eller nej?

I lördags var vi hemma hos våra vänner som hade fått en ny familjemedlem, lilla katten Hugo som var så liten att han nästan gick sönder i händerna. Så gudomligt söt liten kisse. Jag är annars livrädd för katter och tycker att katten är ett av de mest obehagliga djur som finns. Men lilla Hugo fick mig att tänka andra tankar! Skulle nog gärna ha en sån liten sötis. Kvällen var mysig och den bröt ut i ett vilt Alias-krig. Det var väldigt länge sedan jag hade spelat Alias och hade hunnit glömma hur kul det spelet är, och hur svårt det är för en sånhär vims-fia som inte kan låta bli att flaxa med armarna och visa och peka när hon pratar. Fick försöka tämja mina instinkter, men det var lättare sagt än gjort.


I morgon har jag ännu INGET på schemat. Hur härligt är det? Jag tänker sova som en liten gris så länge som jag bara kan och sedan skall jag bara sköta om mig själv. Det behöver man få göra ibland. 

God natt mina små bloggvänner. Nu skall jag somna framför ett avsnitt av Sex and the City. Adios.8 comments :

 1. Du borde nog skaffa bra skor tycker mamma ! Kissen ser nog söt ut, men snart är den en stor lömsk frass :) och dessutom är du allergisk för katter.Har du glömt hur du reagerade på Viiru? Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo nog reagerade jag på Hugo också, men det var de värt! <3 Men det får räcka, någon katt vill jag nog aldrig ha.

   Delete
 2. Hello tjejen! Vilken fart du har haft! Du är inte ensam att inte gilla katter! Jag är 100% hund människa! Visst kattungar kan vara söta men de stannar inte så länge! Sex and the City!!!! I LOVE IT!! Har på hyllan hela serien och båda filmerna!:) Njut och gör inget:)
  Kram Sirpa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precis, katter är så himla lömska.. smyger omkring och klöser och har sig! haha!
   Sex and the city hör till de bästa serierna som finns! <3

   Delete
 3. Tack för kommentaren hos mig!!!
  Full fart ser jag! Det är bra!
  Katter eller hundar, det beror nog på vad man är van med! Har alltid haft katter och tycker dom är underbara.....;)
  Kram Lena

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa det är nog säkert någonting som man snabbt blir van vid. Lilla Hugo förförde mig på bara några minuter den lilla sötnosen <3

   Delete
 4. Crocs är en helt underbara att jobba i så tycker verkligen du ska investera i ett par såna :) Äkta crocs också för det är stoooor skillnad på äkta och fejk, kolla på stadium, de säljer de till bra priser :)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!