Jan 16, 2013

FAIL!!!!!

Måste medge att jag är ganska svag, orkade till dag 3 och sen gav jag upp min fasta. Spydde de sista 24 timmarna upp allt som kom ner i magen, så jag var alldeles uttorkad och svag. Det kan ju inte heller vara helt nyttigt. Blä. Så jag gav upp, får istället trösta mig med att också några dagar av fasta gör nytta för kroppen och renar.

 Hade kanske lagt upp ett för stort mål. Nästa gång skall jag förbereda mig bättre och inte bara slänga in sig i fastan, utan trappa ner så småningom. Men jo, nyttigare mat blir det nu iaf. 

TIPS! Ifall man inte orkar fasta på heltid så kan man också äta som vanligt under dagarna men dricka fastedryck på kvällarna, då får magen vila under natten och man blir piggare och sover bättre!


Jag vill inte längre se på nån förbannad fastedryck, jag vill ha en SÅN HÄR:

4 liters Mojito!!! Aaaaribaaaa por favor!
Och massvis med sånt här:

4 comments :

 1. Alltså jag förstår dig verkligen! Men du har testat i alla fall! Svårt att veta hur kroppen reagerar. Men fnissar lite åt dina matbilder för när jag testade också i 3 dagar tror jag det var så tänkte jag bara på mat heeeeeela tiden :-)

  Lycka till! Och se det inte som ett misslyckande utan att du testade och utvärderade!
  Kram Malin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihhii de e sant, höll på att bli galen utan mat. Och sen var de ju int så kul att spy hela tiden. Måste ju på jobb också :)
   Tack för din fina kommentar, ha en fin vecka och njut av mat ;) kram <3

   Delete
 2. 4 liter mojito. Now we're talking!!!!

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!