Jan 18, 2013

En halvnaken JeppisboVi fick en resa till Island i julklapp, så idag var vi på resemässan tillsammans med min sambos mamma för att titta lite på vad för sorts resor som fanns att erbjuda. En hel massa broschyrer plockade vi på oss, men inte bara till Island, utan man blev sugen på att resa överallt.Deltog i en massa tävlingar i hopp om vinst till ett lite varmare klimat. Där står jag och försöker klura ut hur man kan delta. 
Tekniska underbarnet i farten...Min kära hemstad Karleby hade också ett eget stand på resemässan, så man blev ju sådär smått stolt och  lite patriotisk. Dom hade också en stor försäljning av Karleby design hantverk.
Den här killen som satt halvnaken på golvet representerade troligen Jakobstad...

6 comments :

 1. Nepp...ingen Jakobstadbo detdär :) Han har ju rävskinn och sånt framför sig på golvet, så antingen är han Nyykaabiboo eller så är han en AntipälsaktivistHesabo ;) Men Jakobstadsbo är han definitivt IKKI....../Hälsar Tant Ninni (igen *fniss*)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihhiiiiii <3 Kröhööm.. Var va de som du bodde nu igen Ninni??.... *kröhhööm* Inte va de väl Jakobstad?

   Delete
 2. Kröhhööm....IKKI e de i Nyykaabi i alla fall (eller H:fors)..å de kan ja lova, VARENDA Jakobstad- eller/och Kokkolabo som har ett rävskinn, lägger det inte på golvet och sitter där och fryser själva....så pöllo e varken Jakobstads- eller/och Kokkolaborna (nåja, kanske he finns nån enstaka Kokkolabo som är det *fniss*) (å så har vi noo int råd att hass ett sådär fint rävskinn heller ;P )Nepp...vi har det på huvudet eller runt halsen eller på händerna i form av mössa/pälshalsduk/handskar....såheså :D :D :D

  ReplyDelete
 3. Hahahaha :D sant sant. :D Kanske en liten vilsen jeppisbo som inte vet hur man skall bete sig i stora huvudstaden. :D

  ReplyDelete
 4. Haha! Klart det inte var en Kokkolabo som sitter halvnaken när han kom till civilisationen. Det tror jag Kokkolabor om, nämligen. Vill ha bättre anor än så. ;)

  Jag skulle älska att åka till Island. Det är verkligen ett häftigt ställe. Jag ser ofta dokumentärer därifrån och längtar dit varje gång. :)

  Rolig blogg. Den ska jag besöka fler gånger. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha precis :D joo Island låter som ett härligt ställe, skall bli så spännande att åka dit och bada i varma laguner, och hoppeligen få rida på en islandshäst. Lite skraj är man ju över alla vulkaner och sånt, men vad är livet utan lite spänning i tillvaron!

   Va kul att du tycker om min blogg, välkommen tillbaka bara :D Det är alltid kul att roa folk!

   Massor med kramar till dej!

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!