Dec 14, 2012

Bli smal med hjälp av hudkräm!

Har funderat på att köpa denna figurformande produkt från YVES ROCHER, har tidigare också köpt figurformande produkter därifrån och har varit riktigt nöjd. Skulle passa perfekt nu till julen då man säkert kommer att pluffsa upp sig riktigt ordentligt med alla skinkor och pepparkakor.


Är det någon av er som har testat denna?

Dubbel effekt, fasthet och figurformning på bara 14 dagar.

För alla som drömmer om att se resultat på två veckor erbjuder Yves Rochers forskare inom Skönhet från växtriket en dubbel effekt som ger fasthet och figurformning på enbart 14 dagar.
Prova den – resultaten är förvånande och bevisade genom vetenskapliga tester. Det är dags för en snabblyftning av silhuetten!• Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: Grön kaffeböna, extrakt av centella asiatica, ginseng-extrakt, hästkastanjextrakt, sesamolja från ekologiska odlingar, rent aphloia extrakt. 

Kan köpas online, Här!

2 comments :

  1. Jag har ett betydligt billigare alternativ...diskmedel ;) Fairy gör ju så bra reklam, eliminerar allt fett....så smörj in dej med Fairy innan du går i duschen, dit försvinner det fettet *fniss* :D Kramar och en trevlig väntan på jul från Ninni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah! detdär var det bästa tipset på länge!! :D <3 Kramar till dej också söta du!

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!