Nov 2, 2012

Super Duper Rabatt!
Hejsan flickor och pojkar! Idag har jag varit vid Kaunis Marabella där Irina fixade klart mina ögonbryn. Så nu kommer jag inte att behöva göra någonting till mina ögonbryn på 5 år! Tänk! Behöver inte rita in mina ögonbryn, utan de är vackert där varje morgon då jag vaknar. Ifall ni också blev intresserade av att laga permanent pigmentering på era ögonbryn så svarar jag gärna på frågor! Det är någonting jag rekommenderar varmt. Irina är väldigt skicklig och stadig på handen!
Just nu är det dessutom super-rea på Kaunis Marabella!
Ruoholahdenkatu 10, Helsingfors-Pigmentering av ögonbrynen 99 euro (norm. 350)
(rean är i kraft ännu nästa vecka, so go for it!)
Boka tid hos Irina: 040 4194322


-Ögonfransförlängning 60 euro (norm 120)
(denna rean är i kraft hela november)
Boka tid hos Ketli: 0400 499724

Det lönar sig att gå och fixa ögonfransarna hos en expert, inte hos de billigaste. Jag lärde mig ju som sagt av mina misstag. Mina ögonfransar blev förstörda då jag gick hos de billigare varianterna som sist och slutligen gjorde mera skada än nytta. Det blev också dyrare i längden, för de höll inte lika bra.

Nu när jag har varit hos Kaunis Marabella så har jag varit så himla nöjd. Ögonfransarna ser superbra ut fastän det var flera veckor sedan jag var på förlängning. Så nu lönar det sig att testa då det är 50% rabatt.
Lite info om ögonfransförlängningar och varför det lönar sig att gå till en expert:


A&O är arbetets kvalitet! Bara en ögonfrans-tekniker kan förstöra kundens fransar, alltså fransar som är lagat fast bra kan man ha i flera år!

De 3 värsta sakerna som bidrar till att fransarna bryts av och ingen vågar ta en ögonfransförlängning:
 • Fiberhår limmas fast i ögat (alltså fast i huden) så att de egna fransarna inte har rum att växa. 
 • Om förlängningarna limmas fast i flera fransar! Detta är ett fel som allt för många okunniga franstekniker gör. Speciellt vid de billigare ställena. Resultatet blir inte lika vackert utan klumpigt och stelt.
 • Om man lägger för långa fransar. Det ger samma effekt som när du tar på dej en allt för tung ryggsäck. Du blir böjd som en banan. Och till sist går du av! Det finns flera olika längder som man kan välja mellan, och om man varierar mellan dessa längder så kan man skapa olika typers effekter som exempelvis kan få ögonen att de större ut osv. Man kan också få det att se naturligt ut, och de flesta vill ju inte att det skall se ut som om man själv har limmat på lösögonfransar.
När du har ögonfransförlängning så underlättas din vardag. Man behöver inte ödsla tid på att sminka sig och klotta med mascaran utan kan springa ut i solljuset rakt från sängen och se ut som en prinsessa.

På Kaunis Marabella använder man sig av längderna 8mm-13mm. De undviker att använda sig av de längsta som oftast ser ganska crazyga ut och dessutom kan vara för tunga och bryta av ögonfransarna.
Tack vare en bra förlängning så börjar ens egna ögonfransar att växa. Förlängningarna främjar växten och fungerar som "näring" till de egna ögonfransarna.


På de billigare platserna så tejpar dom fast ögonen med MÅLARTEJP! Herregud... Det skall användas mjuka och näringsgivande gelpads! Det känns som om man skulle vara på spa... ahh..


För att hålla kvar ett bra resultat så skall man gå på underhåll med bra mellanrum. Det finns mycket i naturen som kan påverka att man behöver underhåll lite oftare. Exempelvis stress, svett, vädret, hormoner, kost och hetta mm. Man ser snabbt hur ofta underhåll kan behövas.

Det viktigaste av allt är att vid ett bra ställe så skall man inte behöva känna av smärta eller obehag! Det skall absolut inte göra ont och det skall absolut inte nyppas och dras i fransarna. Om detta har hänt, så har du varit vid fel ställe!

Ofta vid de billigare ställena så använder man sig av syntetiska material som ser stela och är av dålig kvalitet. På Marabella så använder de mink som är mjukt och fint. Ser naturligt och härligt ut! Detta betyder också att de hålls bra på plats och man behöver inte kamma dem så ofta. De trasslar inte in sig i varandra!


Hos Kaunis Marabella så kan jag också garantera att man får bästa kvalitet och kundbetjäning! Jag rekommenderar platsen med hela mitt hjärta och hoppas att ni också har lärt er av denna infon och inte genom misstag som har förstört era fransar. Sprid gärna ordet vidare, detta är någonting som jag tycker att alla skulle borda få veta! Det viktigaste är WAU inte AUTCH!

Best i test!


5 comments :

 1. Tack för informationen!Usch!Nu vet jag varför mina fransar är förstörda!Nästa gång går jag till Kaunis Marabella.Måste bara få ihop lite cash först...

  ReplyDelete
  Replies
  1. precis :D Och nu med rabatten så är det inte alls dyrt!!

   Delete
 2. Det visste jag inte!Tack!Inga billiga ställen för mig mer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super :D så bra att jag kunde vara till hjälp :) ju flera som vet detta, desto bättre :)

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!