Nov 9, 2012

Skönhetsvård

Färska rosor spred en ljuvlig doft runt hela Kaunis Marabella
Hejsan alla fredagsmänniskor! Igår var min dag så fullspäckad att jag inte hade tid att blogga alls! Nu så skall ni få en liten update på vad jag har hållit på med!Min morgon började med att jag blev väckt av min kärasta som hade hunnit vara till bageriet och köpt färska croissanter. Vi åt en mysig frukost tillsammans och sedan hoppade jag på bussen och åkte iväg in till stan. Jag hade tid hos Kaunis Marabella där Ketli fixade mina ögonfransar. Mina förlängningar hade hållit bra och Ketli berättade att mina egna ögonfransar hade vuxit med raserfart och det hade till och med kommit upp nya egna ögonfransar. Super! Tänk att förlängningar fungerar som vård på samma gång!

Blev väldigt nöd med resultatet!Ögonfransförlängning 60 euro (norm 120)
(denna rean är i kraft hela november)
Boka tid hos Ketli på Kaunis Marabella i Helsingfors: 0400 499724

Här får ni också se hur naturliga ögonfransarna kan se ut:

Ketlis fransar ser faktiskt så otroligt naturliga och vackra ut att man inte nästan märker att hon har förlängningar.


Älskar mina fransar! Tack Ketli!


Det tar ungefär en timme att göra underhåll av ögonfransarna så snabbt går det. Ifall man lagar helt nya så kan det ta en och en halv timma. Så det tar med andra ord inte länge att bli vacker! Och det känns så skönt att man nästan somnar. Så en liten skönhetstupplur har väl alla tid med?


Efter vården så begav jag mig ut på stan för lite shopping och lunch med min käraste. Sedan begav jag mig av på jobb och var först hemma sent på kvällen då jag slocknade som en liten gris. Berättar senare vad jag köpte! Hih.

1 comment :

  1. Fina fransar :) Borde nog beställa tid.

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!