Oct 30, 2012

Mitt klädskåp och härlig mat


Hejsan allihopa! Då var det tisdag än en gång. Idag har jag tagit in alla våra vinterkläder och skor från förrådet och fört ut sommaren. Känns lite tråkigt, men på samma gång är man glad över att det inte är så länge tills allting är vitt och fint och julsångerna spelas vart man än vänder sig. Har varit lite envis med att inte börja använda vinterkläder allt för tidigt, men nog måste jag ändå erkänna att det kändes ganska mysigt att ta på dunjacka och dunskor när jag trippade iväg mot butiken. Mys.
Åååh, va de känns skönt med ordning och reda


Igår var jag också så duktig att jag städade ett av mina klädskå. Rev ut allting och vek tillbaka fint och prydligt. Hittade massor av kläder som jag inte ens kom ihåg att jag hade. Det var lite som att vara och shoppa.
 Ni vet säkert hr det är. Man köper allt för mycket kläder som sedan glöms i bakgrunden.


Men onödigt påstår jag ju inte att det är. Det är ju så kul att hitta dom på nytt sedan.Har mat i ugnen och magen kurrar. Idag blir det peppargris i sås med exotiska grönsaker. nam. Den puttrar där nu som bäst och lägenheten fylls av en härlig doft.

Salladen är också gjord på isbergssallad, gurka, grön paprika, lök, olivolja, söta små mozzarellabollar och sist men inte minst chia-frön. Brukar alltid lägga chia-frön i salladen. De smakar ingenting men är otroligt hälsosamma. Bättre att slänga ner dem i salladen än att pina i sig en matsked varje dag. Det blir lite torrt och konstigt i munnen.

2 comments :

  1. Du får städa min garderob nästa gång ni kommer till kokkelby :)Kanske det hittas nåt nytt åt mej med:)Hoppas ni kommer snart på nytt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det kan jag ju gott göra. Hur mycket betalar du? :P

      Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!