Sep 27, 2012

RÄDDA HUNDARNA!


Underbart! Kan inte sluta att le! Har försökt hjälpa pound resques på Cypern att hitta ett fosterhem till denna lilla vackra varelse som skulle avlivas idag klockan 10. Vi lyckades rädda honom idag när min underbara kusin gick med på att ta honom hem till sig och ge honom ett fosterhem! Ett liv räddat! Det känns så underbart.

En av de lyckligt lottade
Det finns dock fortfarande allt för många hundar på Cypern som lever under hemska förhållanden fortfarande behöver hjälp, din hjälp. Ifall du planerar en resa till Cypern kan du hjälpa till genom att fungera som flygfadder! Det kostar ingenting för dig, det enda du behöver göra är att boka en hundplats på din returresa så har du också räddat ett liv! Kyproskoirat RY står för bekostnaderna och ser till att hunden förs till flygplatsen i Larnaca och hämtas väl framme på flygplatsen i Finland. Hur lätt som helst är det att vara en hjälte!

BLI EN HJÄLTE TILL DESSA HUNDAR NÄSTA GÅNG DU ÅKER PÅ SEMESTER!

1 comment :

  1. Kul kan den väl inte bli! Hemskt att se. Jag var hos en frissa där som flyttat hem från England. Hon var alldeles uppgiven och sa att hon inte står ut med att se alla lidande djur, främst hundar.

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!