Sep 17, 2012

Planera att flytta planer.. ?God morgon kära läsare! Tog mig en liten sovmorgon idag. Jag och älsklingen satt uppe och mös ganska sent ute på vår terass. Det är så mysigt att sitta där och prata under mörka septemberkvällar. Det blev till att skjuta upp hundarnas födelsedagsfirande eftersom Edwin blev sjuk under dagen, han fick spysjuka eller något annat fel. Men han stackarn mådde riktigt illa hela kvällen. Stackars lilla födelsedagsbarnet. Men nu verkar han vara pigg och kry igen, så vi behöver nog inte åka till veterinären. Matade honom med surmjölk som jag tror att gjorde susen. Vi får lov att boka in en annan passlig dag för födelsedagsfirande med massvis med godsaker.

Idag tänkte jag försöka hitta inspiration till att fixa lite här i hemmet. Borde byta lite ordning i hallen så att man snart igen får mera rum för en massa tjocka dunjackor och snöskor. It is good to be prepared. Tänkte också att jag borde gräva igenom skåpen och se vad som eventuellt skulle kunna säljas vid på lopptorget. Jag och Emma har länge planerat en trip till lopptorget.Ville ännu påminna er om att ni får 5 euro rabatt från Yves Rocher om ni skriver in denna kod:
NEW1209FHar själv använt mig av Yves Rochers Pure Calmille serie under den senaste tiden. Den har jag faktiskt varit nöjd med. Rengör från grunden och håller finnar och fet hy borta! Rekommenderar varmt för personer med blandhy.


No comments :

Post a Comment

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!