Aug 4, 2012

Sol eller svett?

Gomorron vänner! Sitter än en gång i bilen, vi är påväg mot Lojo till Mikkos spel. Därifrån åker vi rakt upp till Kokkelby. Så gissar att vi är framme nångång lite senare in på kvällen. Hade packat för solsken och solbad utanför hallen medan pojkarna springer omkring och värmer upp.. Men nej. Det regnar och är dimmigt. Typiskt! Får lov att sitta inne i den svettluktande hallen istället. :)


4 comments :

 1. Oj, oj, oj... ni skulle sagt att spelet är i Lojo, vi skulle gärna kommit och tittat på. Först klockan 14.00 ska vi få gäster från Uleåborg, Juntuset. Ha det så bra och kör försiktigt. Meddela oss, när ni är framme.

  Vi från Kl

  ReplyDelete
 2. Oj, oj, oj... ni skulle sagt att spelet är i Lojo, vi skulle gärna kommit och tittat på. Först klockan 14.00 ska vi få gäster från Uleåborg, Juntuset. Ha det så bra och kör försiktigt. Meddela oss, när ni är framme.

  Vi från Kl

  ReplyDelete
 3. Oj, oj, oj... ni skulle sagt att spelet är i Lojo, vi skulle gärna kommit och tittat på. Först klockan 14.00 ska vi få gäster från Uleåborg, Juntuset. Ha det så bra och kör försiktigt. Meddela oss, när ni är framme.

  Vi från Kl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ni hinner ännu :-) spelet började nyss.

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!