Jul 24, 2012

Hoppas på "käften-väder"

Ligger här hemma och laddar upp för veckoslutet. Det blir en bilfärd till Kokkola och en släktträff i Kuortane. Vet ännu inte vad jag skall ha på mig, så i morgon blir det kanske en sväng till stan för att hitta något passligt. Skall bli kul att träffa Mikkos släktingar, det kommer säkert många som jag ännu inte har sett.

Sitter nu här och väntar på att Mikko skall komma hem från träningarna. Har varit ute på en lång lenkki med hundarna och tvättat kläder. Har haft lite ont i magen så det gjorde gott att röra på sig i den friska luften ett tag, och hundarna var ivriga. Syns bara att det har varit så dåligt väder. Är hösten redan påväg? Eller kommer det ännu heta och härliga sommardagar? Vi får hålla tummarna för en solig resa norrut i helgen.


4 comments :

 1. Hoppas du hittar nåt passligt att sätta på dig.Kanske något sportigt skulle passa i Kuortane?Popcornpoppande varmt kanske är lite väl mycket:)Kram från mamma och massor med hälsningar till Karjalohja och till alla på släktträffen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Får se vad jag hittar på, nu har jag i alla fall fina ögonfransar och naglar <3 älskar er!

   Delete
 2. Tackar, tackar ! Amonyymi här också. Sportligt passar bra, för i våra släktträffar brukar vi kasta stövel, hih! Det är ganska varmt nu, fast solen har inte skinit, förra veckan vädret var hemskt. Ta det lungt på vägen!

  Hälsningar till Lankoora!

  Säger tanten från Rikroken

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, vi får hoppas på härligt fint väder till Kuortane! :D kramar till er! Vi ses snart!

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!