May 30, 2012

Mom´s back in town

Hejsan sötnosar! Har inte bloggat så mycket på de senaste två dagarna. Har inte haft tid då min underbara mamma har varit här. Vi har gjort så mycket kul tillsammans att jag inte helt enkelt har hunnit sätta mig ner framför datorn. Nu kom jag just hem från stan efter att ha följt mamma till tåget. Vi har shoppat hela dagen.

Igår var vi på Hartwall Arena och tittade på Cesar Millan. Det var förbjudet att ta bilder, så kvalitén på de två smygbilderna som jag lyckades fota före och efter showen är inte så bra. Men själva showen var super. Vi fick lära oss mycket intressanta saker om både människor och hundar. Så kanske jag nu kommer att få bättre pli på Nando och Edwin? Idag när vi spatserade omkring på stan så höll vi på att krocka med Cesar och hans familj. Vi hälsade på dem och sa att vi hade gillat gårdagens show. Kul! Det är inte varje dag som man springer på kändisar sådär bara.


Let the show begin
Cesar vinkar hejdå i sin suomi paita
Mamma äter Laxsoppa på Esplanad Caféet
Jag likaså

Soppan var fantastiskt, dit ska jag gå igen.

Det har faktiskt varit så kul att ha fått ha mamma här hos oss och sån tur är så ses vi ju igen redan på fredag när vi packar bilen och åker upp till villan. Härligt! Älskar dej mamma!

4 comments :

 1. Nu är jag hemma igen! Jag hade "gårrroligt" Tacka Mikko ännu för allt skjutsande! Tack till dej också älskade unge <3

  ReplyDelete
 2. ÅÅH jag e så avis!!!jag är suuuuperfan av cesar !!! å att ni ännu stötte på honom på stan, i would have died!!! :) men kul att ni har fått ha tid tillsammans!! h: bang

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköstä ruokaa! :) ootko nyt hullunlailla kouluttomassa nandoo ja edwinii cesarin vinkeillä? :D -emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on aikamoinen mission impossible, mutta olen kyllä yrittäny. :-) hih<3 joo oli todella hyvää lohikeittoa espan kahvilassa. mennään joskus syömään sinne? Hali!

   Delete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!