May 19, 2012

Lördagen i fiskens tecken


Mikko var så duktig
Mikko ha idag arbetat hårt här på gården och fixat tillsammans med Kirsti och Pera. Dom har alla varit så duktiga, jag har varit lat om man tittar på mitt görande från ett fysiskt perspektiv. Medan alla jobbade där ute så satt jag här inne framför datorn och skrev på¨min rapport. Tråkigt, jag vet, men det är helt enkelt någonting som måste göras. Efter allt jobb så blev vi bjudna på god lax. Laxen inspirerade oss till en fisketur här nere vid sjön. Vi tog med oss godsaker och spatserade ner till vattnet.
Hundarna njöt av den friska luften och Edwin lyckades ju såklart trilla i. Det är typsikt Edwin stackaren som blev chockad av det plötsliga doppet i det kalla vattnet. Modiga Mikko tog sig också ett litet dopp i det blå.. Burrr....Fiskelycka hade vi också. Till och med jag lyckades dra upp en liten abborre. Som bäst så sitter Mikko där ute och rensar fiskarna. Skall bli intressant att få smaka på egna färska abborrar.
Snart skall vi gå i bastu och sen blir det fotboll för hela slanten. Det är så skönt att vara här ute på landet. Man får lov att njuta av varje sekund. Nu skall jag gå ut och titta hur det går med rensandet. Ha en så skön kväll allihopa!!

Med spöet i högsta hugg bar det av på fisketur

Mikko visar upp en liten fisk

Härlig väder..
El proffessionale
Kritiska fiskepubliken
1 comment :

  1. Fina foton tycker mamma :)Arbetsamma pojkar:)Gör de gräsmatta? Hoppas vackra vädret håller i sig och ni får en skön utedag idag med.Hälsningar till er alla och håll Edwin bort från vattnet :D

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!