Apr 6, 2012

Långfredag

Solen går ner ovanför Karjalohja. Det ser ut som om himlen är i lågor. Vi har haft en trevlig dag i gott sällskap. Mamma och pappa har varit och hälsat på här vid Mikkos föräldrars stuga. Vi har ätit god mat och haft roligt. Nu är det snart dags för bastu och vår traditionella trivial pursuit match. Önskar en fortsatt fridfull långfredag till er alla söta läsare.


4 comments :

 1. ... just ny läser jag din blogg, Nando och Edwin ligger under bordet vid mina ben, Pera ligger på soffan och du och Mikko ligger bakom väggen. anna Eriksson sjunger och det är jättelungt. Tack för besöket Birgitta och Frank, ni är mycket trevliga människor. Glad påsk till alla !
  Säger Rikroketanten från Karislojo

  ReplyDelete
 2. Hjälp! Just två dagar sedan sade jag till barnen att ni får inte blanda nu och ny, och nu gjorde jag det själv! Ursäkta!

  ReplyDelete
 3. Nu är vi hemma igen :) Vacker bild från vackra Karislojo ! Tack än en gång till Kirsti och Pera! Det är alltid lika roligt att träffa er :)Tråkigt att avståndet mellan Kokkola och södra Finland är så långt.Annars kunde man träffas oftare. Glad fortsättning på påsken till er alla.

  ReplyDelete
 4. Det var en jättekul helg, det är alltid lika skönt att komma till karjalohja. Och härligt var det att se mamma och pappa <3 saknar dom så mycket.

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!