Mar 21, 2012

My Huge Balls

Tjolahopp Tjolahej! Jag är lite tidigt ute med påskpynt. Men man kan ju alltid testa och experimentera lite såhär inför. Har sått påskgräs idag. Fixade fint med lite krukor och sånt, men testade dessutom ett nytt sätt att så påskgräs på, som jag fick nys om för en tid sedan och har ivrigt väntat på att få testa. Nämligen påskgräs-bollar.

Allt du behöver är strumpebyxor, frön, lite mylla, en sked och en sax.
Lägg två matskedar mylla i stump-fot-delen och häll sedan dit så mycket frön du vill, ju mer frön desto större boll. Sen kan du blanda om lite så att myllan fördelar sig jämnt med fröna och forma allting till en boll. Sen är det bara att knyta en knut på, vattna och vänta på att gräset skall börja växa.

Jag tycker personligen inte om vanligt "raigräs" så jag använder mig av havrefrön som ger ett mycket vackrare och tjockare gräs. Vanligt raigräs är så fnuttigt.Tadaa!


Visar mera bilder på mina bollar sen när det har börjat växa, om det börjar växa. Detta är just orsaken till varför man skall börja planera pynt och sånt i god tid, det kan ju faktiskt skita sig.. Och så står man där, på påsken, UTAN PÅSKGRÄS!!! så de så... :) Lycka till.

2 comments :

  1. du kan laga såntdär påskpynt som Grynet engång laga; doppa en tampong i gul färg åså målar du ögon å fäster en näbb på tampongen å hänger upp den i påskriset :D

    ReplyDelete
  2. Ska gräset komma ut genom strumpbyxmaskorna??undrar mamma

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!