Feb 8, 2012

Mirakelmedel?

Hej och hå i gardinen den blå! Hur har eran dag varit? Jag har varit alldeles mega super aktiv och skrivit klart skolarbetet tills imoron och så har jag storstädat.
Vi har länge varit utan ugn, den har helt enkelt gett upp och vägrar att fungera. Veckorna går och nu tog jag till med hårdhandskarna och städade bort all skit som samlat sig bakom den. Nu är den ren och fin tills vi orkar ringa efter en reparatör. Finns det typ speciella ugn-fixare eller vem ska man ringa? Börjar bli lite tråkigt då man inte har fått laga nått gott i ugnen på flera veckor... Men man måste ju göra något åt saken, den reparerar ju inte sig själv eller?Hur som helst.. Har någon annan än jag blivit fascinerad av dendär reklamen med nya cillit bang sprayen? Har suttit med munnen uppe och tittat på när dom bara sveper bort smutsen i ett drag. Nu hade jag skaffat cillit bang och bestämt mig för att testa det så kallade mirakel medlet på skiten bakom ugnen.
Sprutade på och lät verka i några minuter, kunde knappt bärga mig i min iver att få svepa en gång med trasan och swoooosh se när smutsen bara försvinner. MEN NEJ! Humbug var bara början, smutsen rann och blev till en hård smet som nästan var ännu svårare att få bort än den ursprungliga... Fick skrubba och ha mig så att mina fingrar nästan lossnade. Kul med reklamer som stämmer så bra... "Bang, ja lika on poissa" joo-o.... Snarare "Bang, ja sormet ovat poissa..."

2 comments :

  1. Mamma fick sig ett gott skratt :D Men reklamen lovade ju storverk...kanske du får pengarna tillbaka :)

    ReplyDelete
  2. Kanske det kanske. skulle vara kul att få tillbaka skinnet på mina fingrar också :-) hih

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!