Jan 10, 2012

Vanessa lagar mat

Hittade på ett nytt recept, lax med spenat och smältost. Naminammiii..

Vanessas spenat-lax


Du behöver:



  • Benfri lax
  • spenat
  • avocado-olja (eller någon annan typ av olja...)
  • vitlök
  • smältost
  • lök
  • morötter
  • paprika
  • citronpeppar
  • rosensalt (eller vanligt salt)

Skär laxbiten så att du får två halvor, liksom en lax med lock. Sedan blandar du spenat, salt, citronpeppar och smältost och fyller fisken med smeten. När du lagt locket på kan du hälla resten av smeten ovanpå laxen. 

























Sen så tar du ett glas och blandar avocado-oljan-vitlöken, salt och citronpeppar. Hackar löken, paprikan och morötterna. Häll såsen över grönsakerna och in i ugnen med fisken. Och voilá! Superlätt. Ha allting där tills det är klart. 





























Jag vet att det ser lite äckligt och geggit ut... Lite som en olycka på fat, men det är gott!!! Värre ser det ut i magen sen... 

1 comment :

  1. Låter gott och hälsosamt tycker mamma! Vad din far tycker om spenaten kan man ju gissa på förhand :)

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!