Dec 29, 2011

I farten igen

Igår när vi kom hem från Kokkola så började jag städa, och plötsligt blev jag överrumplad av inspiration. Hittade en burk med guldspray och bestämde mig för att måla väggen i hallen. Hups. Såklart så räckte ju inte burken till att måla halva väggen som jag hade planerat.. Så jag sprang snabbt till tarjoustalo som skulle stänga om 10min. Hittade inte något guldspray och ivrig som jag var så fanns det inte nåt hopp om att jag skulle orka vänta med mål-köpet tills nästa dag, så jag köpte vit färg och målade mitt kråtasverk till en guld list istället.. Det ser lite slitet ut, och först var jag otroligt missnöjd över vad jag åstadkommit, men efter lite dekoration med fina saker och ljus så var jag faktiskt riktigt nöjd. Att färgen är lite ojämn så ger bara en fin touch att väggen ser lite sådär gammal ut. Precis sån stil som jag tycker om. Det får vara lite slitet.. :DFöre


Efter


Köpte också en ljuvlig ljuslykta                                 
Kroken som jag fick av mamma och pappa till föddispresent
passade som pricken på i:et

5 comments :

 1. SÅ FINT VANESSA! vau! du e såå bra på sådanthär! ja ser helt varför du passar in som ergoterapeut oxå. varför marina ex sa att hon ser så bra potential i dig. se nu på dehär! du älskar att pyssla, och det är egentligen det man gör i ergoterapi mest ;D

  -din vän ab

  ReplyDelete
 2. Vad gulligt du skriver till mej <3 hur mår min sköna? Jag har inte sett dej på evigheter? :) Saknar dej ju!

  ReplyDelete
 3. jag mår bra tack! om man ser förbi saknaden av dig! höhö.nästa vecka borde man tillsammans ta en brainstorming över artikkelsökning inför ideeseminariets skriftliga del, MED MASSA KAFFE O BABBEL INBLANDAT! hahaa. (och så ringer jag dig säkert på nyåret oxå ^^)

  -AB

  ReplyDelete
 4. Hjääääp! Jag skrev en lång kommentar och plötsigt den bara försvann. Som sagt du är duktig du,hallen är säkert fin.

  Kukkien hoidosta minulla on kokemusta, tässä pari hoito-ohjetta, että saat peikonlehtesi elämään kauemmin.

  Kannattaa aina ostaa kukalle isompi ulkoruukku, multa ei saa näkyä. Jos kastelet kukan tyveen, niin vesi valuu yli äyräiden, varsinkin jos kukka on kuiva. En ole peikonlehtiasiantuntija, mutta olettaisin, että se tykkää enemmän, kun laitat ulkoruukun pohjalle vettä. Pajuruukussasi on varmaan muovi, mutta ole silti varovainen, se voi vuotaa.

  Sanoo anopintekele, jolla on yli kymmenen vuotta vanha anopinkieli, hih, mikä vitsi.

  Täällä meillä valmistellaan jo huomista päivällistä, kun meille tulee maailman parhaimmat ja rakkaimmat uudenvuoden vastaan ottajat.

  Pidetään peukkuja Mikon pelille, meilläkin toimii nyt netti, että voidaan seurata peliä reaaliaikaisesti.

  Iloisin terveisin, Kl:n vanha pariskunta, lämpimiä terkkuja koko sakillesi lähettäen.

  ReplyDelete
 5. oi ihanan näköstä <3
  -emma

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!