Nov 24, 2011

SysterYster

Den färöiska kvällen blev kanske inte så färöisk som man hade hoppats. Det fanns nämligen ingen hel färsk torsk i butiken, så en trumpen man kom hem med chips och fryst pizza. Vi låtsades ändå att vi hade en färöisk kväll och jag kan med gott samvete säga att Färöarna fanns med i våra hjärtan under hela kvällen.

Idag har jag spenderat så gott som hela dagen med min söta syster som sover över här i natt. Vi har pratat och skrattat. Jag lagade en kycklinggryta som blev god med så stark att ögonen rann vid middagsbordet. Vi tyckte ändå att det var gott och pinade i oss maten som brände i munnen. Med mycket yoghurt så gick det bra. Vi tittade också på en intressant och rolig video på youtube om män och kvinnor och hur olika de är. Mannen som höll presentationen var så rolig och dessutom hade flera bra pointar som jag i kommer att testa  i mitt förhållande. hih. Skall lägga upp videon här lite senare så kan ni också titta. Senare kommer jag också att ladda upp lite bilder från vår "Färöiska kväll", men nu tar jag natten.

Måste ännu säga att det har varit så kul att ha Becky här <3

Over and out.

1 comment :

  1. Ska bli intressant att se videon :) Kanske nåt jag kan testa också :) Du får ju berätta om det fungerar! Roligt att systrarna hade mysigt tillsammans <3 KRAM från mamma

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!