Nov 7, 2011

Lokförare?

Hejsan alla underbaringar!

Då va jag hemma här i Helsingfors igen. Eller hemma och hemma, både Kokkola och Helsingfors känns som mina hem men på olika sätt. Helt skönt känns det att vara här i alla fall. Det var en rolig helg och så underbart att få vara med mamma och pappa. Jag tycker att dom borde flytta ner hit till södern så att jag skulle få krama dem lite oftare. Det är alltid så himla jobbigt att färdas med tåg hit och dit.. (mitt inre hat för VR bara växer och växer...).. Till min förvåning så var faktiskt tåget i tid denna gång. Tror dock att det var en slump, oftast får man räkna med att det är försenat. Fattar inte hur svårt det kan vara att tajma ett tåg?.. Kan ske jag borde bli lokförare istället för terapeut? Eller en lok-terapeut som går omkring på tåget och lugnar ner passagerarna som är förbannade över att tåget är försenat. Får ta och lägga den tanken på idé-hyllan ett tag och se hur den utvecklar sig. Hmmm..?

Hur som helst så blev jag superglad när vi kom hem och jag märkte att jag hade fått fleeeera paket på posten. Så jag tsippade omedelbart ner till postkontoret för att hämta mina klappar. Kändes faktiskt lite som julafton när jag slet upp paketen i min iver. Hade fått grejor från eBay, H&M och Nelly. Jihuu! Skall ta och visa sakerna för er i ett inlägg lite senare när jag har hunnit fota allting. Nu skall jag ta mig ett glas vin och lägga mig på sängen med min bok. Håller på med den andra Sex and the city  boken som heter Sommar i New York. Det är spännande att läsa om hur SATC flickorna träffades.

Tänkte ännu mysa upp stämningen med lite mysbilder från Kokkola:

Bästa vännerna tar sig en tupplur efter en dag fylld av lek och livat

Nando gick och blev klok under resan

Er blivande lok-terapeut i egen hög person

Mammas goda mat

Lilla Edwin kände sig som hemma
Orkar. Inte. Nå. Bollen. ZzzZZzzzzzz...


6 comments :

 1. vad fint (och roligt!) inlägg! jag tänkte ta mig mot arabia på onsdag på dagen (föra tillbaka böcker...) så jag tänker ringa dig och kolla om man kunde ses då! hoppas du är ledig!

  kram
  -AB

  ReplyDelete
 2. Det var så roligt att ha er här tycker mamma och pappa och för att inte glömma Hampus:) Kanske det blir ni som flyttar norrut...:)Vem vet? Fråga Nando och Edwin!Jag tror de skulle flytta strax:)KRAMAR

  ReplyDelete
 3. AB: voi räkä! Jag jobbar tyvärr på onsdag. men vi kan väl ses en annan dag? Kraaam <3

  Mamma: man vet ju aldrig :-) måste övertala min sämre hälft först. hihi. Skulle vara härligt att få se er varje dag. puss <3

  ReplyDelete
 4. okej! Men kanske jag då för tilbaka böckerna först på torsdag eller fredag :)

  -AB

  ReplyDelete
 5. Men åååååååå vilken hund!!! Kan jag få????

  ReplyDelete
 6. Hahaha :D NÄÄÄ han e MIN MIN MIN :P <3 Min bebis <3 Du kan få klappa :)

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!