Oct 18, 2011

Operation

Har haft Hanni och Jenni på besök här idag. Vi försökte börja på med vårt arbete men kom inte riktigt någon vart. Igen är det skolan som inte har gett tillräckligt med information och lärarna är omöjliga att få tag på. Typiskt. Trevligt hade vi i varje fall.

Fick ett tragiskt samtal från djurläkaren idag (jag vet att det heter veterinär, men det låter så dumt så jag vägrar att använda den termen. Nando måste opereras på torsdag. Han måste stackars lillen vara där hela dagen. Det är inget farligt, men det finns ju alltid en risk med anestesin. Jag är otroligt nervös och orolig för min lilla älskling. Hoppas att allting går bra och att mitt glädjepiller får komma tillbaka hem snabbt.


Vår lilla älskling
Fernando Torres

4 comments :

 1. Glädjepillrets mommo är nog säker på att allt går bra :) Men det är nog synd om stackarn som måste lämna dit ensam hela dagen och han förstår säkert inte vad det hela är frågan om!

  ReplyDelete
 2. Jag vet, och det är kommer att bli jättehemskt att lämna honom dit när han ledsamt stirrar på mig med sina stora ögon och tänker "mamma, lämna mej inte här ensam....vof"..USCH.... Jag kommer int att klara av det.

  ReplyDelete
 3. Jag tänker på Torres hela dagen i morgon och skickar massor med stryrka och lycka till honom!

  Säger mummi från Krokarna

  ReplyDelete
 4. Det skall nog gå bra, Nando är så duktig <3

  ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!