Oct 2, 2011

Hudtips!

God Morgon mina små gullungar! Eller morgon och morgon, klockan är halv fyra. Jag har nog varit uppe en stund redan, men sov helt sjukt länge. Vi var uppe ganska sent och det är en regel att man SKALL sova så länge man vill när det är söndag!
Nu skall jag göra någonting som jag aldrig har gjort här hemma. Jag skall gå i bastu mitt på ljusa dagen! Vet inte hur jag fick idén, men jag kände för att fixa upp och skämma bort mig själv lite, och vad är då inte bättre än att först gå i bastun och göra sig riktigt ren? Skall fortsätta med min Dove Intense Repair kur som jag skall hålla på med i en månad och sedan rapportera om det har funkat eller ej. Måste redan nu säga att håret känns ganska mjukt, men det är inte nära på så fint som dom lovar i reklamen.

Så vill jag också dela med mig av ett super bra hud-skrub-vårds-tips:
Jag brukar skrubba mig med helt vanligt strösocker i duschen och i bastun. Huden blir så mjuk och len efteråt och man känner sig som en nyfödd bebis. Dessutom smakar man ju sött efteråt, så man kan sitta och mumsa på sig själv om man inte har någonting annat gott i skåpet, hehehee. :)

1 comment :

  1. Låter som ett hemmaspa tycker mamma :)

    ReplyDelete

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!