Oct 25, 2011

Ekologiskt

Kollade runt på nätet för att hitta en ny ekologisk hudkräm som inte kostar skjortan. Har också läst i tidningar att det inte är helt fel att börja använda anti-age fast man ännu är ung och vacker. Utan tvärtom, man SKALL använda anti-age. Annars skulle det väl inte heta anti-age? När rynkorna invaderar så är det försent.

Hittade en riktigt förmånlig kräm av Marilou Bio för 5,90e.
Du kan själv beställa den här HÄR!
Har också funderat på vad Aloe Vera saften har för verkan? Finns det nån som vet lite mera? Skulle vara kul att testa på det?...
Denhär förklaringen på Aloe Vera hittade jag på nätet:

Aloe Vera är en liljeväxt. Aloe Vera-gelén som finns inuti bladen innehåller 75 viktiga näringsämnen. Aloe Vera innehåller även 20 av de 22 viktiga aminosyror som vår kropp behöver.
De växtkemikalier som finns i Aloe Vera arbetar tillsammans med näringsämnen i ditt mag-/tarmsystem för att bevara din hälsa. Aloe Vera innehåller två enzymer som heter lipaser och proteaser, dessa enzymer bryter ner maten och hjälper matsmältningen. Aloe Vera innehåller även polysackarider som har en positiv inverkan på immunförsvaret och som ökar kroppens upptagningsförmåga.
- Ökar näringsupptaget
- Håller din mage i form
- Positiv inverkan på immunförsvaret

Tycker att det låter ganska bra? :) Borde man beställa en flaska till sig själv?

Du kan beställa en flaska och prova själv genom att klicka HÄR!
Själv skall jag fundera på saken. Ni kan väl rapportera tillbaka ifall det funkar?

No comments :

Post a Comment

Lämna gärna en liten kul kommentar om du har tittat in!